• darkblurbg

De Weesper HAIRGallery is jouw kapper in Weesp

In Weesp kan je inmiddels niet meer om ons heen. Wij zijn dé kapper in Weesp. Daar zijn we natuurlijk onwijs trots op! In onze exclusieve dames- en herensalon maken wij graag al jouw (haar)dromen waar. Niets is te gek bij de Weesper HAIRGallery. Ervaar zelf wat ons de beste kapper in Weesp maakt en maak nu snel een afspraak.


Beste kapper in Weesp

We zijn niet alleen de beste kapper van Weesp maar zelfs uitgeroepen tot de beste kapper van Noord-Holland! Nu vraag je je misschien af hoe we dat voor elkaar hebben gekregen. Ons antwoord: in onze salon werken de beste kappers uit Weesp met haar(verzorging)producten van Italiaanse kwaliteitsmerken. Zij knippen en kleuren iedere dag weer op een hoog niveau. Daarnaast zorgen we er in onze Weesper salon voor dat iedere ervaring er een is die je als klant niet snel vergeet.

Een behandeling in onze salon in Weesp

We hebben veel (grote) ramen in onze ruime en sfeervolle salon in Weesp. Dit zorgt voor een aangename sfeer en een verlichte ruimte waarin we ons werk als kappers goed kunnen uitvoeren. Daarnaast is het handig om het haar van onze klanten goed te kunnen beoordelen voor én na de behandeling.

Alles voor onze klanten

Als kapper in Weesp bieden we al onze klanten een goede ervaring. Dit doen we door te werken in een hecht team van topstylisten met veel ervaring. Onze kappers weten de wensen van onze klanten altijd te vertalen naar fantastische kapsels en unieke haarstijlen.

Daarnaast zijn we ons als kappers altijd bewust van de (ervaring van) onze klanten. Dus mocht je het niet prettig vinden om in de salon zelf een behandeling te boeken, dan kun je dit kenbaar maken bij het boeken van een afspraak. We beschikken namelijk over twee aparte en afgesloten ruimtes in onze salon. Hier ontvangen we je in alle rust en geniet je van volledige privacy.

Dit maakt de Weesper HAIRGallery dé kapper in Weesp.