• darkblurbg

Een goede ervaring is een blijvende herinnering

Hallo! Wij zijn Patricia en Jerrel en wij zijn de oprichters van de Weesper HAIRGallery. In onze salon willen we iedere klant een onvergetelijke ervaring bieden. Daarom werken we al vele jaren lang iedere dag vol passie en professionaliteit samen in ons hechte team.

Bij de Weesper HAIRGallery komt alles samen: een warm onthaal, deskundig haaradvies, een professionele behandeling en een fantastisch eindresultaat. Dit wordt gezien. We hebben een trouw klantenbestand en zijn uitgeroepen tot de beste kapper in Noord-Holland! Een echte beloning voor onze klantgerichte visie.

In goede handen bij de Weesper HAIRGallery

In onze exclusieve dames- en herensalon word je altijd warm ontvangen. Al onze topstylisten hebben als doel jou een goede ervaring te bezorgen. Dit bereiken we door te werken met de beste haar(verzorging)producten en te zorgen voor een fijne sfeer in de salon. Maar natuurlijk ook doordat we als team op elkaar ingespeeld zijn. Ieder lid van ons team kan knippen en kleuren op een hoog niveau. Zij leveren altijd vakwerk af. Dus kies je voor de Weesper HAIRGallery, dan weet je dat je bij ons in goede handen bent.

Meet the team!

Medewerker

Medewerker

Medewerker

Medewerker

Medewerker

Medewerker